47-годишен мъж отиде до магазина преди 18 дни и изчезна, издирват го

Рекламирай в beZpartien.bg

47-годишен мъж е в неизвестност вече от 18 дни. Иван Янков е от Стара Загора, но е изчезнал в района на село Вакарел. По думите на близките му мъжът е отишъл на гости при баща му.

„Чух се с него на 10 март. На 11 март е отишъл до магазина във Вакарел и не се е върнал, баща му ми каза. Има и близки във Вакарел – неговите братовчеди. Разбрах и от тях, че просто е отишъл до магазина и не се е върнал. Не знам да има някакви здравословни проблеми, това е някаква мистерия за мен. Отишъл е при баща си, бил е там почти 2-3 месеца“, разказа дъщерята на Иван Милена Янкова пред БТВ.

Милена е подала сигнал в полицията в Ихтиман. 47-годишният мъж е обявен за общодържавно издирване. Извършени са обходи в и около селото, както и през жп линиите, където последно е бил забелязан, казват от РУ-Ихтиман. Оттам обаче не дават повече информация на близките на Иван Янков.

По думите на дъщерята на изчезналия мъж роднините му във Вакарел също не знаели нищо.

Иван Янков е висок около 180 см, със светла коса и сини очи. Близките му организират издирвателна акция в неделя съвместно с полиция и доброволци. Те се събират в 10 ч. в центъра на Вакарел.

„Подадох сигнал към колегите от всички офроуд групи за съдействие. Дано да се стекат много хора на помощ. Ние още утре заминаваме и ще го потърсим в Ихтиман и всички околности. Дай боже всичко да мине наред“, каза Иван Запрянов, зет на издирвания мъж.

„Който има възможност и желание да помогне – ще сме благодарни“, призова дъщерята на изчезналия мъж.

Повече информация за издирването и как да се включите можете да откриете във Фейсбук групата на с. Вакарел.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *