Ако искате да пишем собствената си история, „Възраждане“ трябва да стане първа политическа сила, каза Костадин Костадинов на среща с граждани

Ако искате да пишем собствената си история, вариантът е един – „Възраждане“ да стане първа политическа сила, и имаме шанс в момента това да се осъществи, заяви лидерът на „Възраждане“ и водач на листата на партията в 25 МИР-София и във Варна Костадин Костадинов на среща с граждани в кв. „Люлин“ в столицата. 
Ставам все по-оптимистично настроен от ден на ден, не само заради това, което излезе вчера като проучване, показващо „Възраждане“ като втора политическа сила с потенциал за първото място, а и заради това, което виждам в цялата страната – българският народ се пробужда, коментира Костадинов.
Той посочи, че за три години „Възраждане“ е пораснала 20 пъти, като преди изборите през 2021 г. са били с 1%, а сега се борят за 20 % като минимум.
На въпрос на гражданин за евентуално подписване на т.нар. пандемичен договор той отговори, че такъв документ няма. Нека да не гледаме към измислени заплахи, реалната заплаха е България да бъде вкарана във война сега, каза Костадинов.
Според него вече има натиск към България да бъде изпратен военен контингент в Одеса. Затова ние трябва да имаме властта веднага след изборите, за да не го допуснем, каза лидерът на „Възраждане“. 
„Евроатлантическият път на България приключи, той се изчерпа, заведе ни в исторически топик, задънена улица, от която няма изход“, коментира още Костадинов.
На срещата с граждани присъстваха също водачът на евролистата Станислав Стоянов и третата в листата Рада Лайкова.   
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари