Актьорът Димитър Маринов ще обучава млади актьори в Народен театър „Иван Вазов“

Рекламирай в beZpartien.bg

Отворени актьорски уъркшопи с актьора Димитър Маринов ще се проведат на 1 април в Народен театър „Иван Вазов“. Занятията са насочени към актьори и студенти от актьорските специалности, съобщават организаторите.
Събитието ще започне с уъркшоп на тема „Какво е филмов кастинг, подготовка на актьора за кастинг“, по време на който Димитър Маринов ще сподели с младите актьори своя дългогодишен опит в България и по света. По-късно ще се проведе и вторият уъркшоп, който ще бъде на тема „Кино и телевизионните индустрии в САЩ, агенти и мениджъри“. На него актьорът ще представи различни кастинг агенции, студия и кастинг режисьори. Достъпът на всички желаещи да се включат в уъркшопите ще бъде след предварително записване, уточняват организаторите.
Големият пробив на Димитър Маринов в киното е с филма „Зелената книга“ на режисьора Питър Фарели. В този филм партнира на Виго Мортенсен и Махершала Али. Филмът получава над десет награди, включително наградата „Оскар“ за най-добър филм и „Златен глобус“ за най-добър сценарий. Тази есен Маринов ще представи своите авторски книги, насочени към обучението по актьорско майсторство, различните видове актьорски тренинг и сравнения на актьорските методи в киното и театъра.
/ВСР

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *