Актьорите Мария Сапунджиева, Христо Гърбов и Мариана Миланова ще гостуват с пиесата „Петък 13“ в Разград

Известните български актьори Мария Сапунджиева, Христо Гърбов и Мариана Миланова, ще гостуват с пиесата „Петък 13“ в Разград. Спектакълът ще бъде представен на 10 юли в Общинския културен център, съобщи организаторът Петър Петров.
Автор на пиесата е Жан-Пиер Мартинез. Режисьор на постановката е Георги Кадурин. Комедийният спектакъл набляга на „фаталната“ дата петък 13 и хумористично представя опасенията, които тя предизвиква у главните герои Джон и Кристи.
„Петък 13 носи радост за някои – британците основават първото нудистко дружество, патентован е акордеонът, Галилей открива спътник на Юпитер, а Бенджамин Франклин произнася прочутата си реч, че нищо не е сигурно, освен смъртта и данъците. Други пък строят небостъргачи без 13-и етаж, хотелите се отказват от 13-а стая, а Формула 1 никога не използва болид с номер 13. Страхът от този ден сковава милиони хора. Какво ли ще донесе той на Джон и Кристи, които с нетърпение очакват двама свои семейни приятели?“, се казва в анотацията на представлението.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари