НачалоБългарияАламанов: Част от политическия елит се опитва да разединени хората

Аламанов: Част от политическия елит се опитва да разединени хората

„За съжаление не виждам много сигнали, че сме обединени о нация и като идея“, коментира Любомир Аламанов от Центъра за анализ и кризисни комуникации. Според него част от политическия елит се опитва по-скоро да разединени хората.

„Да не забравяме, че Съединението е станало въпреки и против желанието на тогавашна . Може би ако малко се намали истерията днес и хората започнат да чуват мислите си, а не думите и истеричните крясъци на платените тролове, хората много лесно ще си дадат сметка какъв е националният ни интерес – да бъдем богата държава, част от демократичния свят“, поясни той пред Националното радио.

Според него парламентът донякъде е огледало на обществото, но и донякъде плод на манипулация на политическата класа.

„Хората не трябва да се подаваме на лесни обещания и решения в настоящата предизборна . Хората не би трябвало да търсят лесни спасители, които им казват, че от днес за утре ще им решат всички проблеми с махване на ръка. Живеем в изключително тежка обстановка. В целия свят е така – две години ковид пандемия, война, която разрушава милиони житейски би, разрушава икономики, вкарва света в огромна икономическа криза и на този фон няма лесно решение. Затова моят апел е хората да мислят и да търсят обединението около собствената отговорност и обединението около това да намерят начина и правилните хора, които да работят“, коментира Аламанов.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО