НачалоБългарияАндрей Гюров за отиващия си вече парламент: Искаха, но нямаха желание в...

Андрей Гюров за отиващия си вече парламент: Искаха, но нямаха желание в много отношения

Имахме много възможности да равим много стъпки в правилната посока и изказа, който идва на ум е искаха, но нямаха желание в много отношения. Съдебната реформа е най-знаковото решение в това , имахме възможност да приемем закона за противодействие на корупцията, който беше готов, промените в НПК с механизма за контрол на главния прокурор – така Андрей Гюров – председател на ПГ на „Продължаваме Промяната“ коментира в „Денят започва“ работата на този парламент.

„Имахме всички възможности да приемем този закон и да направим тази важна стъпка напред за страната затова българите да се чувстват в едно по-справедливо общество, да не сме отново на опаша на по индекса за корупция и да можем като всички нормални европейски граждани да се ползваме от привилегиите на тази европейска принадлежност. Но това не се случи“, посочи Андрей Гюров.

Според него има едно ясно изразено мнозинство в този парламент, което можеше да състави правителство. То се събра дори на лидерска и заяви, че може да управлява заедно. направи всичко възможно да намери обединителните линии, които не нарушават принципите на демокрацията, добави Гюров.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО