НачалоБългарияАнтоанета Цонева: Работим за нормален европейски живот. За модерна България, в която...

Антоанета Цонева: Работим за нормален европейски живот. За модерна България, в която децата ни да мечтаят да останат

Обединени сме за нормален европейски живот. Всеки глас, Вашият глас има власт и ние можем да изградим съвместно едно добро бъдеще за нашите деца, това е посланието на коалиция “”. Гласувайте за една модерна България, в която децата ни да мечтаят да останат, да живеят и да работят тук.” Това заяви в интервю за .
“Това обединение е сформирано така, че да се допълваме и надграждаме в различните сектори,” каза Цонева и допълни, че двете формации са постигнали съгласие върху социалните политики и плащания, но да се спазва финансова дисциплина и бюджетният дефицит да не надхвърля 3%.

“Ние сме се споразумели върху всичко онова, което е важно по отношение на публичните финанси, което е важно по отношение на социалната , което е важно по отношение на вдигането на пенсиите. Всеки ден разговарям с хората за това. Защото ние се обединихме, за да бъде България нормална европейска държава с висок стандарт на живот, какъвто българските граждани заслужават”, каза още тя, цитирана от actualno.com.

Кандидатът за народен представител коментира и новите изборни правила о сподели, че за поредна година в малките населени места проблемът с подвижните секции съществува. Тя припомни, че разградският регион нашумя негативно в предишни избори при създаването на мество подвижни секции, които, според нея, са непропорционално разпределени спрямо избирателите в една или друга община.

“Поведохме битка, за да бъде решен този проблем и да могат да бъдат изискани всички преписки от кметовете на тези общини. Да се провери дали хората, които подават заявления дали заради техни заболявания, отговарят реално на изискването на Изборния кодекс, и че не могат да се придвижат до избирателната секция. Срещаме голям отпор”, каза тя като призова хората да гласуват свободно и да не се поддават на заплахи.

В програмата на коалицията ни е е залегнало изравняването на различията в развитието на регионите в България, каза Антоанета Цонева и допълни, че 50 милиарда инвестиции трябва бъдат разпределени поравно между Северна и Южна България.

“За да може моят избирателен район да получи онези финансови инжекции, които са необходими, ример, за да се подобри транспортната инфраструктура и свързаността. За да може това от своя страна да подобри бизнес средата и създаде условия за привличане на нови инвеститори, които да разкриват качествени работни места на територията на област . Всеки ден говорим за това как районът да не се обезлюдява, хората да не напускат, защото в листата в която съм аз има двама земеделци – хора, които имат големи стопанства, които произвеждат зеленчуци, семена и знаят какъв проблем има с работната сила”, коментира тя допълвайки, че ежедневно влиза в разговори с хора от района и най-вече иска да чуе какво те мислят, за да се подобри благосъстоянието на региона.

Моля за доверието на българските граждани в избирателния район, в който съм аз – Разград и цяла България. Гласувайте свободно, гласувайте за една модерна България.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО