Аргумент за отмяната на решението за създаване на частна болница е създалото се обществено напрежение, каза Димитър Главчев

Аргумент за отмяната на решението на Министерски съвет за създаване на частна болница е създалото се обществено напрежение, с което се съобразих, каза в отговор на въпрос служебният премиер Димитър Главчев в Париж след срещата си с генералния секретар на Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР) Матиас Корман.
Вчера от правителствената пресслужба съобщиха, че служебният кабинет е отменил решението за създаване на „Многопрофилна болница за активно лечение „Мама и аз“ в град София. По-рано през деня служебният премиер Димитър Главчев разпореди незабавната отмяна на правителственото решение и заяви намерение да бъде потърсена отговорност на хората, които са го предложили за разглеждане. Служебният министър-председател ще поиска също писмени обяснения от министъра на здравеопазването за фактите и обстоятелствата по случая, информираха още от пресслужбата на Министерския съвет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари