България няма друг вариант за своето бъдеще, освен управление на „Възраждане“, коментира лидерът на партията Костадин Костадинов в Перник

Лидерът на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов пристигна в Перник, където се срещна с избиратели от града и региона. Той коментира последните социологически проучвания, отреждащи второ място на партията му.
„Доверието на „Възраждане“ се състои на последователност и принципност. Ние никога не сме изневерявали на своите политически обещания и не сме излъгали избирателите си. Точно за това те ни гласуват все по-голямо и по-голямо доверие“, заяви той.
Според него избирателите са силно повлияни в голяма степен от антибългарската пропаганда в медийното пространство. Поради това Костадинов коментира, че България няма друг вариант за своето бъдеще освен управление на „Възраждане“. 
„Можем да направим самостоятелно правителство. Ако не е сега ще бъде догодина. Ние искаме да преосновем българската държава. Това означава, че за да постигнем целите си, трябва да имаме цялата власт. Всяка форма на коалиция е компромис, който нашите избиратели може и да не ни простят. Точно поради тази причина единствената възможност, за да не допуснем компромис с нашите избиратели и идеи, е да направим правителство на малцинството“, заяви лидерът. Той посочи, че всичко ще зависи от изборния резултат следващата неделя, като според него при висока избирателна активност, „Възраждане“ би могла да е първа политическа сила.  
Костадинов прогнозира, че ако партията му не управлява България, шансът страната ни да е въвлечена във война след 9 юни е огромен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари