НачалоИкономикаБългарската асоциация на собствениците на земеделски земи издаде новия брой на "Алманах...

Българската асоциация на собствениците на земеделски земи издаде новия брой на „Алманах за земята“

Излезе от печат четвъртият брой на „Алманах за земята“ – периодично издание на Българса асоциация на собствениците на земеделски земи (БАСЗЗ), съобщават от дружеството.
Този брой е посветен на 15-годишнината от основаването на БАСЗЗ. В него се разказва за проведената кръгла маса на тема „Състояние, проблеми и перспективи пред селското стопанство през призмата на поземлените отношения“ и кои личности получиха специални отличия от БАСЗЗ за принос към развитието на поземлените отношения.
В броя са поместени и няколко интервюта – със служебния министър на земеделието Явор Гечев, с проф. дсн Димитър Греков от Аграрен университет – Пловдив, с акад. Христо Григоров – председател на БЧК, и с Веселина Миланова – журналист от .
Авторите омнят, че по традиция, читателите на изданието ще се запознаят с актуалната агростатистика и ще получат полезна информация за предстоящи данъчно-осигурителни срокове, както и за актуализираните срокове по та за развитие на селските райони (2014-2020 г.) през 2022 г.
„Алманах за земята“ можете да откриете на адрес www.baszz.net/bg/vestnik

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО