Бащата на Бионсе е основен лектор на музикална конференция в София

Рекламирай в beZpartien.bg

Д-р Матю Ноулс, бащата на Бионсе, е основен лектор в първото издание на музикалната конференция SoAlive. Събитието ще се състои от 19 до 21 октомври в София, съобщават организаторите. 
По думите им първото посещение на Ноулс не само в България, но и на Балканския полуостров, е зелена светлина за нарастващия потенциал и значимост на географския регион в световната музикална карта.
Д-р Матю Ноулс е двигателят на невероятния успех на една от най-продаваните женски групи в света за всички времена – „Destiny’s Child“, допълват от екипа на SoAlive. Той е автор, университетски преподавател, лектор, общественик, предприемач, музикален магнат. Основател е на реномирания музикален и филмов конгломерат с продажби, надхвърлящи 450 милиона копия – Music World Entertainment. Визионерският му подход допринася за развитието на звездната музикална кариера на двете му дъщери – Бионсе и Соланж. Д-р Ноулс е носител на редица награди за постиженията си в бизнеса и музикалната индустрия, включително има своето почетно място в престижната „Зала на славата на R&B музиката“.
„Участието на д-р Ноулс е не само потвърждение за качествената работата, която вършим в музикалната индустрия в България, но и доказателство за нарастващия потенциал на музикалния бизнес на Балканите като цяло“, коментира Рут Колева, организатор на музикалната конференция SoAlive.
В събитието ще вземат участие десетки световни и български експерти от различни сегменти на музикалната индустрия. Програмата на SoAlive Music Conference ще бъде разделена в три основни направления – конферентна част, концертна програма и филмови прожекции. Основните локации, на които ще се провеждат събитията, са зала 2 на НДК, Sofia Live Club, Mixtape 5 и открити части около НДК.
/ДД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *