Благотворителен футболен турнир организира МВР в помощ на две деца на починал служител на ГДБОП

Благотворителен турнир по футбол на малки врати организират Спортен клуб „Мусала“ при Областна дирекция на МВР-София (ОД на МВР) и Община Костенец, съобщиха от МВР. Целта на събитието е да бъдат събрани средства за подпомагане на двама братя – на 12 и 14 г., загубили и двамата си родители, единият от които служител на Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“ (ГДБОП).
Благотворителното мероприятие ще бъде открито в 10:00 часа на 9 май на стадион „Бенковски“ в Костенец. В турнира ще участват 14 отбора от районните управления на областната дирекция, Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР), Общинска администрация-Костенец и Военно формирование 22700 в града. Събраните от тях средства ще бъдат дарени на двете братчета, останали пълни сираци.
Желаещите да подкрепят Калоян и Иван, могат да го направят и чрез дарителските сметки.
БТА припомня, че миналата година през октомври МВР организира благотворителен турнир в Академията на МВР, по време на който бяха събирани средства за три деца на загинали полицаи. В турнира „Калоян, Иван и Цвети“ участваха 31 отбора от различни структури на вътрешното министерство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари