Благотворителен концерт на Представителния духов оркестър на Националния военен университет ще се състои в Шумен

Благотворителен концерт под наслова „Посланици на доброто“, с участието на Представителния военен духов оркестър на Националния военен университет „Васил Левски“, ще се състои на 14 май в Младежки дом – Шумен.
Инициативата е на Факултет „Артилерия, противовъздушна отбрана и комуникационни и информационни системи“ към Националния военен университет и Община Шумен.
“Общината подкрепя благотворителната кауза по набиране на средства за Мирал Мустафа, на 38 години. Тя е с диагноза хондросарком на костите на черепа и за операцията й са нужни около 50 хил. евро, съобщиха от пресцентъра на Община Шумен.
„Входът ще бъде свободен. В залата ще има урни за дарения, за подкрепа на благотворителни каузи. В програмата на концерта ще бъдат изпълнени общо 12 популярни композиции, сред тях: Holiday in Rio, Heal The World, Smoke on the water, My Love, Something Stupid, Happy, Tropicana. Финалът ще бъде с „Моя страна, моя България“, съобщи за БТА Ивайло Цанев, експерт в Община Шумен.
Същия ден в сградата на местната администрация ще се подпише меморандум за сътрудничество между Община Шумен и Военния университет. Този документ е гласуван на сесия на Общинския съвет на Община Шумен през април, уточни Цанев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари