Благотворителната кампания „Нетърпеливи за доброто“ започна в община Шумен

Рекламирай в beZpartien.bg

Благотворителната кампания под наслов „Нетърпеливи за доброто“, целяща да подпомогне с хранителни продукти от първа необходимост хора в нужда, започва от днес в община Шумен. Това бе съобщено на пресконференция в общинската администрация в областния град, в присъствието на кмета Христо Христов, на заместника му Светослава Хайнова и на инициаторите на великденската благотворителна кампания Цветана Станкова и Гьонюл Илиянова, срещнала подкрепата на местната власт. 
Желаещите да се включат в кампанията могат да дарят пакетирани хранителни продукти до 30 април в магазините в града, откликнали на идеята за провеждането й, сред които не са големите търговски вериги. Хранителни продукти ще могат да се даряват в търговските обекти на  „Едеа“, „Живис“, както и в по-малките магазини в града и общината, на които ще бъде поставен стикер на кампанията. Събраните стоки ще бъдат раздадени на хората в нужда от 1 до 5 май, бе съобщено на пресконференцията. 
“С удоволствие приех да съм патрон на тази инициатива. Вярвам, че нито един наш съгражданин не бива да е забравен, особено в празничните дни. Вярвам, че шуменци ще откликнат и ще дарят”, каза на пресконференцията кметът Христо Христов.
На нея беше съобщено още, че кампанията се реализира за пръв път с идеята посланието за добрия пример да е само началото на кауза, която да продължи и занапред.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *