Борим се да няма фаворитизъм за нито една фирма, в нито една сфера, заяви кметът Васил Терзиев на среща с работодатели

Рекламирай в beZpartien.bg

Борим се да няма фаворитизъм за нито една фирма, в нито една сфера. Целта ни е еднаква рамка за всички и да прекратим лошите практики. Това заяви в пост в социалната мрежа кметът на София Васил Терзиев, който е имал среща с представители на работодателски организации в Столичната община.
В публикацията Терзиев посочва, че той и екипът му са отворени за всякакви идеи, които ще направят живота в София по-добър, както и за всякакви партньорства, които ще доведат до по-добър резултат за софиянци.
Столичният кмет благодари на представителите на най-големите работодателски асоциации в България за конструктивния диалог по време на общата им среща. Заедно с Васил Велев, Добрин Иванов, Атанас Темелков, Лъчезар Граматиков, Станислав Попдончев, Кирил Домусчиев, Зарина Генчева, Цветан Симеонов и Боряна Абаджиева обсъдихме какво направи екипът ми, откакто поехме управлението на София, както и какво може да се подобри занапред, отбелязва Терзиев.
По думите му целта е Столичната община да става все по-добър партньор и да установи ред и спокойствие – и за гражданите, и за бизнеса. Искаме да има дългосрочна визия за развитието на града, както и конструктивен диалог за това какво планираме и как ще го постигнем, пише столичният кмет в социалната мрежа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *