НачалоБългарияБорисов от Ахелой: В момента кампанията тече така: Те лъжат, ние трябва...

Борисов от Ахелой: В момента кампанията тече така: Те лъжат, ние трябва да показваме истината (ВИДЕО)

Бойко Борисов продължава предизборната си обиколка. Днес лидерът на е в Ахелой.

В та показваме това, което сме равили. ГЕРБ-СДС имаме 140 страници програма, другите имат 2 страници опорки. Ние имаме решение! Да вземем за пример Ахелой-направихме обход, сега хората пътуват удобно, направихме детски градини, улично осветление, каза той.
Казват, че сме давали пари от джипа. Ето за какво сме ги давали – за детски градини, за ясли. Всичко е правено за хората, разкри Борисов.

Борисов се обърна със съвет към бившия образователен министър Красимир Вълчев да говори за всичко постигнато по време на а му като министър. И припомни за двойното увеличение на учителските , за всички над 1200 училища и детски градини, които са ремонтирани, както и за частичните ремонти в сградите на други училища, съобщават от novini.bg. Върнахме хиляди деца обратно в класната стая. В момента кампанията тече така: Те лъжат, ние трябва да показваме истината.

А тези от си мразят народа. Лъжа след лъжа. Нямало диверсификация. Ние направихме гръцката връзка, румънската връзка, турската връзка. Направихме реверсивни компресори. Направихме транзит, с който държавата печели по половин милиард на година.

Самият Майк Помпео каза, че България е държавата на Балканите с най-много изградена газова инфраструктура. А „Промяната“ казват, че 12 години нищо не било направено. Тогава аз питам 1300 години нещо било ли е направено за диверсификацията?! Една и съща опорка повтарят.

На „Балкански по“ има 5 входа. Ще ходя на всеки един от тях, за да показвам откъде влиза газа.

Първите мерки срещу корупцията в „Гранична полиция“ ги взе служебното правителство-махна Бойко Рашков. По логиката на Петков корупцията води директно към него и към бившия вече министър Рашков. Три са факторите, за да има ну миграция-политическа воля, турският президент трябва пак да приеме присърце, че границата е обща и трябва да я пазим заедно и ЕК.

Страхувам се за случващото се в Запорожието. Всеки ден слушам за атомната електроцентрала там. Включват и изключват реактори постоянно. Съжалявам, че няма да има високопоставен български представител в сесията на ООН, който да постави въпроса. В Запорожието трябва да има международни сили и да не се допускат и двете страни в конфликта там. Ще убият туризма и земеделието за десетилетия. Всички помним Чернобил.

2 октомври ще мине. Въпросът е да има управление на хора, които милеят за България и могат да управляват. Ние сме доказали, че можем. Справяли сме се с криза и преди.

Кое искат да продължи?! Разрухата, хаоса, разпада… 70% от българите са обеднели от „промяната“-казва го социологията.

Световният шампион по фалиране на банки Румен Гечев казва за бюджета на Асен Василев, че е най-добрият бюджет от 25 години насам. Сами можете да прете за какво става въпрос.

Сега служебното правителство трябва да се концентрира върху справянето с последствията в наводнените райони. Бог беше милостив, защото жертви няма. Но тежката техника на държавното предприятие е там и работи. Нашите младежи също ми пращат снимки от там. Виждам какво е.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО