НачалоБългарияБорисов: От тези избори по-лесни за ГЕРБ не е имало

Борисов: От тези избори по-лесни за ГЕРБ не е имало

Няма нещо, което да не сме равили в – басейни, игрища, зали, мостове и тунели. Стягайте се и доказвайте! От тези избори по-лесни за не е имало. Това каза по време на откриването на предизборната в Благоевград лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Толкова години нямахме о и се разглезихме. „Промяната“ се скъсаха да крадат и ги пенсионираха. За 6 месеца Кирил Петков се превърна в най-бързо пенсионирания премиер. За 6 месеца от него се отказаха и в партията му, и коалиционните му партньори, и създателят му “, подчерта Борисов.

Той допълни, че предишните управляващи са спрели пътните строежи, а вече две години има пълен застой в строителството на инфраструктурни обекти.

Борисов сравни те на основните хранителни продукти, горивата и електричеса енергия при управлението на ГЕРБ и при управлението на „“, където са в пъти по-високи. Той припомни, че правителството на Кирил Петков е теглило всяка седмица по 500 млн. лв. нов заем. „Тръгнаха си и казаха, че имали милиард излишък. Те не разплащат на болници, общини, задържат ги. Като имате, защо не се разплатихте?!“, попита Борисов.

„1 млрд. лв. ще отидат за избори. Всеки ден някой излиза и казва „с тези няма да управлява“. Вие не цените парите. Това са парите на хората, това са парите за „Струма“. Нека проявим разум! С хората трябва да говорим как народът, заедно, с работа да излезе от кризата“, подчерта лидерът на ГЕРБ.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО