НачалоБългарияБорисов: Важно е егото малко да поприключи. Те са се пенсионирали, те...

Борисов: Важно е егото малко да поприключи. Те са се пенсионирали, те са по-ниско от нас

„След о преди 2 години ни разединиха така, трябва да мислим как да обединяваме народа. Има наводнения навсякъде, това е стихия. Ако има виновни, има органи, които да се занимават с тях“. Това зави лидерът на Бойко Борисов Пловдив на площад „Съединение“ по случай националния празник.

Бившият премиер бе придружен от членове на ГЕРБ, сред които Вежди Рашидов, Радомир Чолаков и Десислава Атанасова. На място присъстваха Георги Тотев и кметът на Пловдив Здравко Димитров.

По думите на Борисов всички младежи на ГЕРБ са в наводнените села, но им е забранил да се пускат във Фейсбук, а просто да помагат.

„Важно е държавата да има бързи реакции в такива моменти. АМ „Тракия“ вече е в безобразно състояние, нищо не е пипнато, това е опасно“, каза той.

„Слушам ги внимателно. Тези дни пак продължават да бръщолевят какво ли не. Ние като нация трябва да равим необходимото“, заяви Борисов.

Той изброи в колко много градове е било инвестирано от страна на ГЕРБ през годините на управление.

„Мислете как и кой ще управлява. Важно е след втори да се направи най-важното и да се загърбят различията. Не чета кой е първи, а чета какво отразяват агенциите в настроението на хората. 70% от българите казват, че в последната година живеят по-лошо. Кое да продължим ние, влошаването ли“, запита Борисов.

от година и половина е министър, а Денков? Сега Демерджиев, понеже е чанин, това, което чух, че говори, мога и аз да го тълкувам“, каза Борисов и добави:

„Петков казва, че са вкарвани храни през границата, ама парите били за мен. Демерджиев пък казва, че граничарите са пускали хиляди мигранти да влизат. Граничари са ставали трафиканти. По пътя на логиката на Петков, всичко е отивало при Рашков и при него, и са напълнили страната с мигранти“, каза Борисов.

Той обаче заяви, че е по-важно да се каже какво ще се направи за хората:

„Ние ще върнем нормалните на нафта и горивата, за газа знаете, че се оправям винаги. Точка“, заяви лидерът на ГЕРБ.

„Когато председателствах ЕС, тогава в Брюксел отидохме заедно с Радев. Тогава демонстрирахме единството на нацията. След това дойдоха всички лидери на ЕС и ни поздравиха“, спомни си Борисов и каза, че тогава мотото на България е станало мото на целият ЕС – „Съединението прави силата“.

„Важно е егото малко да поприключи. Това поне по пътя на формалната логика. Те са се пенсионирали, те са по-ниско от нас. Пагубно е да си говорим така за избори. Оставете Петков, гледайте зад него. Нинова, гледайте зад нея. Ние се превърнахме на футболни агитки. Едно време Б сектор за Левски, Г за ЦСКА, а многото хора са в А и В. Затова та трябва да е мъдра и да се обединим. Само така може да обезвредим кризата“, каза още Борисов.

Бившият премиер пожела успех на всички и нареди на кадрите на ГЕРБ да се върнат да помагат на наводнените села, но тихичко.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО