Ботев (Пловдив) се включва в благотворителната кампания в помощ на Георги Маринов

Ботев (Пловдив) и фондация „Нощ на ангелите“ отново обединяват сили в нова благотворителна инициатива, съобщиха от футболния клуб. „Жълто-черните“ и фондацията се включват в кампанията за набиране на средства за лечение на Георги Маринов. 
Георги Маринов е на 22 години и има частично прекъсване на гръбначния мозък след тежка катастрофа преди две години и половина. Сега пред Георги предстои лечение в Тайланд, за което лекарите дават 85 процента шанс за пълно възстановяване. За целта обаче са необходими сериозни финансови средства.
В предстоящите мачове срещу Славия, ЦСКА-София и ЦСКА 1948 Ботев (Пловдив) ще подготви инициативи насочени към набирането на средства за лечението на Георги. Планиран е и благотворителен двубой с участието на легендарни футболисти, за който предстои да бъдат уточнени допълнителни детайли. 
„Включете се и вие и подкрепете Георги по неговия път към успеха в тази битка“, написаха от клуба и посочиха банкова сметка, на която всеки желаещ може да направи дарение.
IBAN: BG36BPBI79424055936001BIC: BPBIBGSFВид валута: BGNТитуляр: Иван Маринов Маринов
Както е известно, Ботев (Пловдив) и Фондация „Нощ на ангелите“ вече организираха поредица от благотворителни инициативи. Зимният подготвителен лагер на „жълто-черните“ премина под надслов „Лагер на доброто“ и по време на подготовката на тима в Турция се продаваха виртуални билети за контролните мачове, събраните средства от които бяха дарени за подпомагане на благотворителните кампании на фондацията. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари