Боян Калчев е новият финансов директор на „Би Ти Ви медия груп“

Рекламирай в beZpartien.bg

Боян Калчев е новият финансов директор на „Би Ти Ви медия груп“ ЕАД, съобщиха от компанията. Той ще заеме позицията от 1 април.
„След пет успешни години в Би Ти Ви настоящият финансов директор Тонислав Попов ще се оттегли от поста си и ще продължи кариерата си извън компанията“, съобщават още от медията. 
„Много се радвам да приветствам Боян отново в екипа на Би Ти Ви. Очаквам тази промяна да внесе нова енергия и перспективи в нашите планове, като същевременно ще осигури приемственост и стабилност на бизнес операциите. В същото време Тонислав бе един от ключовите членове на нашия екип, който успешно преведе Би Ти Ви през динамични събития и бих искал да му благодаря за  всеотдайността, като му пожелая успех в бъдещите начинания“, каза Ралф Бартолайт, главен изпълнителен директор на „Би Ти Ви медия груп“ .
Боян Калчев има над 20-годишна експертиза в сферата на финансите, корпоративното управление и бизнес отношенията, като е заемал ръководни позиции в български и международни компании. Той има богат опит в медийния и развлекателния бизнес, като от 2006 г. е главен финансов директор на „Нюз Корпорейшън“ за Източна Европа и участва в управлението на телевизионни станции в различни страни от Централна и Източна Европа. В периода 2014-2018 г. е вицепрезидент на групата „Фокс интернешънъл ченалс“ и отговаря за екипи от няколко държави в Централна и Източна Европа.
Боян Калчев се завръща в Би Ти Ви за втори път като финансов директор, след като е заемал тази позиция от 2000 г. до 2014 г. Завършил е Американския университет в България със специалност „Бизнес администрация“, отбелязват от медията.
/ВСР

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *