НачалоБългарияБойко Рановски обясни какви са проблемите с транзитните автобуси през страната

Бойко Рановски обясни какви са проблемите с транзитните автобуси през страната

Проверките на водачите на автобуси се извършват, о има сериозни проблеми с транзитно преминаващите автобуси през страната. Влизайки в страната ни, те не почиват, а гледат да преминат през следващата граница. Водят се разговори с АПИ за създаване на съвместни екипи дали тол таксата да влезе и за транзитните автобуси.
Toва заяви изпълнителният директор на Изпълнителни агенция „Автомобилна администрация“ Бойко Рановски пред .
По думите му катастрофите ще се случват, но тежестта е да няма пострадали хора от тях. Акциите и кампаниите са един от начините за намаляване броя на произшествията. Работим от 6 до 22 ч. и се прави всичко възможно те да работят на сменен режим, като да започнат да се покриват и нощните смени, настоя Рановски, цитиран от actualno.com.

За цялата страна около 120 души са с контролни функции от ИА „Автомобилна администрация“. Кантари за товарните автомобила на пътя има, но въпросът е местата, където могат да бъдат сложени. Проблемът с кантарите не е в тяхната бройка, а местата, където могат да бъдат разположени. В осем области на страната има кантари и се мери за спазване изискването на маси и размери на тежкотоварните автомобили.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО