БСП не нарушихме принципите си и единствени не предадохме хората, каза водачът на листата за 28 МИР – Търговище Йорданка Георгиева

„Кауза е да привличаш съмишленици, с които споделяте ценности и убеждения в името на цел, а нашата е развитие на петте общини в област Търговище, но с убеждението за солидарност, равнопоставеност и социална закрила за всеки човек. Това, че за една година в БСП влязоха много млади хора, показва, че са видели в работата и принципите ни себе си. Ние не нарушихме принципите си и единствени не предадохме избирателите си”, каза водачът на „БСП за България” в област Търговище Йорданка Георгиева на официалното честване на празника на града – 14 май. 
По думите й Търговище е символ на трудолюбие, история и съхранени традиции, затова и девизът на града е „Бях, съм, ще бъда”, посочи в словото си на тържествената сесия на Общинския съвет Георгиева.
„Търговище е град със силен дух, носещ гордо своята история! И всички ние сме горди, че живеем, работим и даваме своите усилия да продължава да се развива”, каза и Десислава Петрова, председател на групата общински съветници на „БСП за България”.
„Горда съм, че на тези избори отиваме с млада листа и нова енергия – с Християн Цонев от община Опака, Диян Рафаилов от Антоново, Павлинка Тасева от Омуртаг, Десислава Петрова, Светослав Загоров, Деница Костова и Тодор Атанасов от Търговище”, каза Йорданка Георгиева.
БТА осигурява равнопоставено отразяване на предизборните кампании на всички регистрирани за участие в изборите партии, коалиции и инициативни комитети. Редът и условията за това може да видите тук. 
Другите партии и коалиции не са подали информация на БТА за активността на техните членове на кандидатски листи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари