Четири ученички започват практика в Областната администрация в Разград

Четири ученички започват практика в Областната администрация в Разград, съобщиха от държавната институция на лудогорския град. Десетокласничките Светослава, Стефани, Джейда и Димана са ученички от Професионалната гимназия по икономика „Робер Шуман“ в паралелка със специалност „Митническа и данъчна администрация“. Те представиха днес пред Областния управител Владимир Димитров заданията, които имат от гимназията – да разработят обща тема, която касае администрацията и работата в нея, както и свободна тема по техен избор. 
През следващите две седмици момичетата ще се запознават с управлението и структурата, с вътрешните правила на работа в Областната администрация, с класификацията на счетоводните документи и счетоводното отчитане, както и със спецификата на работата на държавните служители.
Областният управител заяви, че ще им съдейства и ще осигури всичко необходимо, за да могат да изпълнят заданията си, допълниха от Областната администрация в Разгра
Традиционно всяка година ученици от Професионалната гимназия по икономика „Робер Шуман“ трупат знания и опит и в Областния информационен център в Разград. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари