Четирима актьори и Скилър „се събудиха“ в „Неделя сутрин“

Рекламирай в beZpartien.bg

Филип Буков, Павел Иванов, Христо Пъдев, Стоян Дойчев и Скилър „се събудиха“ в „Неделя сутрин“. Новата театрална комедия беше посрещната с много смях и аплодисменти на премиерата вчера вечерта в „Театро“.
Освен актьорска игра, в представлението има танци и хореография, а цялото действие е озвучено на живо от Скилър, който се включва за кратко и като актьор. Режисьор е Ивайло Ненов, а автор – Ваня Георгиева. 
В продължение на два часа артистите „прескочиха“ съботния ден и се прехвърлиха в спокойните води на неделята. Там обаче не всичко се развива според очакванията на героите – за един отдаден на любимите им занимания ден. „Неделя сутрин“ е продължение на играната над 50 пъти комедия „Петък вечер“. 
Подобно на първата част на комедията, актьорите отново влизат в различни роли, които пресъздават комични случки, свързващи преживяванията от петък вечерта с неделното пробуждане. Опитват да си отговорят на поредица въпроси: Кога започва неделя сутринта? С последния коктейл и финалния припадък в петък? Или с първите звуци от бормашина, които дълбаят насилствено в мозъка? Защо пропускаме съботния следобед и имаме ли изобщо шанс да го изживеем?
Сценографията е на Мирела Василева, а хореографията – на Александър Манджуков. 
/ДД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *