Член съм на „Величие“, възникнали сме като местна партия, каза Ивелин Михайлов

Аз съм член на партията. Преди години, когато създадохме партията, ние се обединихме за решаване на неправдата. Партията тръгна като местна инициатива в община Ветрино. Всяка партия е отражение на интересите на хората. Ние сме възникнали като местна партия с определени проблеми, които има дадена местна общност, но вече виждаме, че те са национални, заяви Ивелин Михайлов от „Величие“ и създател на „Исторически парк” в предаването „Тази сутрин“ по бТВ.
Той подчерта, че за изборите е помагал с послания, които са общопартийни. Нашата кампания е много евтина. В интернет струва 0 лева. Ние нямаме субсидирани реклами. Пътуванията ни в чужбина ги направихме в три държави – Великобритания, Германия и Австрия, каза Михайлов.
По думите му тези пътувания всеки сам си ги е плащал.
Михайлов обясни, че е гарант за изпълнения на нещата, защото хората в България са се нагледали на политици, които влизат във властта и правят обратното на това, което са казали.
На въпрос защо не е станал депутат, Михайлов каза, че когато депутатите влязат във властта, някой трябва да свърши работата на място.
Вчера председателят на ПГ на „Величие“ Николай Марков поиска извинение от Ивелин Михайлов за думите му, че депутати от партията са под външно въздействие. Малко по-късно Ивелин Михайлов се извини на партията. 
Нашите депутати имат нужда от извинение, за да работят. Всичко давам само те да са добре. И най-сериозните хора правят грешки. За момента приемаме, че аз съм направил грешка. Изказал съм се бързо и непремерено за тях и очакваме да видим техните действия. До този момент аз съм направил грешка. Когато нямаш доказателства, аз съм човекът, който съм отправил някаква клевета. Извинявам се за това нещо, подчерта Михайлов. 
За това проверката на Националната агенция за приходите (НАП) по подадени сигнали срещу фирмите му, Михайлов каза, че винаги си е декларирал данъците и винаги ги е плащал. „Когато данъците не са платени, на тях има законова лихва, която се начислява. Те са обезпечени с имоти. Няма как аз да не си платя данъците. Това е законова право на всеки един бизнес. Аз произвеждам пари за държавата. За моите фирми съм платил данъци на държавата – 300 000 лева“, обясни той.  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари