Членове на Българската фестивална асоциация ще участват в годишната среща на фестивалите на изкуствата

Петима членове на Българската фестивална асоциация (БФА) ще участват в годишната среща на  фестивалите на изкуствата, организирана от Европейската фестивална асоциация (ЕФА) в Узедом, Германия, съобщават от БФА.
От 12 години БФА е колективен член на най-старото фестивално обединение в Европа с повече от 70 годишна история. В конференцията, от 12 до 15 май, ще се включат 230 фестивални мениджъри от 47 страни.
България ще бъде представлявана от Радостина Узунова – изпълнителен директор на БФА и експерт в „Европейски музикален фестивал“, Ива Чавдарова – член на управителния съвет на БФА, директор и селекционер на „Мартенски музикални дни“, Русе, Пламена Цонева – мениджър на международния музикален фестивал „Варненско лято“, Даниела Димова – директор на Театрално-музикален продуцентски център – Варна, и създател на „Опера в летния театър“, и Димитър Маджаров – директор на общинското предприятие „Летен театър, фестивали и концерти“ при община Бургас, организатор на „Фестивал на пясъчните скулптури”, „Джаз в Бургас” и „Бургас и морето“.
/ДД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари