Целта на ДПС в Разград на предстоящите парламентарни избори е да получи 23 000 гласа от областта и да си гарантира два пълни мандата

ДПС регистрира листата си в Разград за предстоящите парламентарни избори. Документите бяха внесени в 8:23 часа от председателя на Областния съвет на Движението Мехмед Салим и кандидатите за народни представители. Отсъстваше само водачът на листата – Джевдет Чакъров, председател на ДПС.
Символиката да внесем документите в този час е свързана с целта на ДПС в Разград на предстоящите парламентарни избори да получи 23 000 гласа от областта, каза след регистрацията областният председател Мехмед Салим. Той обясни, че според анализи в партията това е постижимо, тъй като сборът от гласовете за ДПС в седемте общини в областта е бил над 23 000 гласа. „Това означава да си гарантираме два пълни мандата, тъй като цената на мандата в областта е около 11 000 гласа, ако остатъкът допринесе за трети мандат, ще е добре дошло“, заяви Мехмед Салим.
Той посочи, че листата е балансирана – 50 на 50  мъже и жени, като, по думите му, основната идея е била да се включат млади хора. „С този екип, както винаги, ще се борим да излезем победители в парламентарните избори в региона“, добави областният председател на ДПС в Разград.
Листата с кандидати за народни представители на ДПС в 18-ти Многомандатен избирателен район – Разград включва:
1. Джевдет Чакъров
2. Хабибе Расим
3. Мехмед Салим
4. Едис Даудов
5. Севим Рамаданова
6. Анифе Салиева
7. Зейнеб Халил
8. Шукри Джамферов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари