Целта на коалиция ГЕРБ-СДС е да има минимум двама депутати от Русенско в следващия парламент, каза водачът на листата Бедрос Пехливанян

Коалиция ГЕРБ-СДС ще се яви с пълна листа от 14 кандидат-депутати в Русенско – с водач Бедрос Пехливанян, на предсрочните парламентарни избори на 9 юни тази година. Целта е да имаме минимум двама депутати от Русенско в следващия парламент. Това каза Пехливанян, след като днес коалицията регистрира листата си с кандидат-депутати в Районната избирателна комисия в крайдунавския град.
По думите му, това е напълно реална цел. „Според мен дори трябва да се борим за повече депутати“, каза Пехливанян, който е общински председател на ГЕРБ в Русе, бизнесмен и фармацевт.
Областният координатор на ГЕРБ в Русе Георги Кръстев, който е втори в листата и в момента е депутат, определи изминалите три години като „години на застой, безвремие и хаос, години, в които почти нищо не беше свършено“. 
По думите му след изборите трябва да има ясно управление с коалиционно споразумение, с ярки политически фигури, които да носят отговорност и тя да бъде споделена между партиите в управлението, съгласно тежестта, която получат на вота.
„Излизаме за победа и то с много голяма преднина пред втория. На България е нужна стабилност“, каза Кръстев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари