Д-р Златина Нанева ще бъде временно изпълняваща длъжността „управител“ на Районната поликлиника в Казанлък

Д-р Златина Нанева е избрана за временно изпълняваща длъжността „управител“ на Диагностично-консултативен център (ДКЦ) „Районна поликлиника“ в Казанлък. Това реши по време на редовната сесия на Общинският съвет, който прие с 31 гласа „за“ предложението на кмета Галина Стоянова.
Както БТА съобщи, в своя доклад към Общинския съвет, публикуван в официалния му сайт, кметът предложи временно изпълняващ длъжността да бъде досегашният управител д-р Красимир Пейчев. По време на сесията стана ясно, че тя е входирала писмо, с което предлага ново лице – д-р Нанева. 
Изборът на временно заемащ длъжността се наложи поради изтичане на тримесечното предизвестие след депозираната оставка на изпълняващия до момента длъжността  д-р Красимир Пейчев. Д-р Красимир Пейчев беше преизбран за управител на ДКЦ „Районна поликлиника“ в края на 2023 година, но през март т.г. той обяви, че е подал оставка. Като причина за това д-р Пейчев посочи настъпили промени по отношение на условията в договора му, включително в частта за заплащането.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари