Деца от Търговище посетиха Областната управа и се запознаха с дейността на институцията

Със структурата и работата на областната администрация се запознаха при посещение в институцията деца от Търговище. В първия юлски ден възпитаници на образователен център „Усмивки“ се срещнаха с областния управител на област Търговище Гюрсел Хасанов, неговия заместник Гергана Цонева и екипа на администрацията, съобщиха от пресцентъра на институцията.
Децата имаха възможност да разгледат сградата на Областна администрация – Търговище, да разберат каква е работата на Областната управа, какви правомощия има областният управител, заместникът му и главният секретар, посочиха от администрацията.
Областният управител Гюрсел Хасанов и неговият заместник Гергана Цонева пожелаха на децата да имат безгрижно и весело лято.
БТА припомня, че миналата седмица децата от образователния център се запознаха с дейността на пътните полицаи в Търговище, както и посетиха църквата „Св. Йоан Рилски“ в навечерието на Петровден. По-рано те бяха в джамията в търговищкото село Руец, където се запознаха с празниците и обичаите на различните етноси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари