Деца ще пеят с Любо Киров на двата концерта в родния му град Плевен в началото на националното турне

Ученици от Музикален център Dori Dios с ръководител д-р Доротея Люцканова, както и от специалност „Поп и джаз пеене“ при Национално училище по изкуства „Панайот Пипков“ в Плевен с преподавател Милен Македонски, ще пеят тази вечер заедно с Любо Киров в концерта му на сцената на Летен театър „Кайлъка“. Това съобщават от Общината.
Поканата е на изпълнителя, който от родния Плевен започва тази вечер националното си турне. Младите таланти ще пеят с известния поп певец и утре вечер, когато ще се състои втори концерт, организиран поради големия интерес и бързото разпродаване на билетите за първия.
„На тези два концерта заедно с тях (учениците) ще изпълним някои от най-любимите ви песни през годините. Вече нямам търпение да започне „Ново турне`2024“, написа на фейсбук страницата си днес Любо Киров. Той ще представи и новите песни от албума „Ново сърце“ на живо. 
Както БТА писа, турнето на Любо Киров включва шест града в страната. След Плевен ще има два концерта и във Варна – 13 и 14 юли, след това са концертите в Стара Загора – 18 юли, Бургас – 21 юли, Пловдив – 7 август, и Велико Търново – 9 октомври. Кулминацията ще е на 28 ноември в зала „Арена София“. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари