Децата ми са присъствали на рожден ден в Арбанаси, написа Явор Божанков във Фейсбук

Децата на депутата от „Продължаваме промяната – Демократична България“ Явор Божанков са присъствали на рожден ден в село Арбанаси. Това става известно от негова публикация във Фейсбук по повод случая с простреляно дете на частно събиране в Арбанаси. В публикацията той моли за разбиране в този момент.   
По-рано днес от Областната дирекция (ОД) на МВР във Велико Търново потвърдиха за БТА, че дете е било простреляно по време на частно събиране в село Арбанаси. По първоначална информация детето е настанено във великотърновската болница без опасност за живота. 
„Засега зная само, че на рожден ден в с. Арбанаси, на който присъстват децата ми с майка им, децата намират оръжие, което мислят за играчка. Но не е. Оръжието е на собственика на къщата. Рожденият ден е на жена му. Големият ми син е в шок. Лелята на сина ми, която е годинка по-голяма от него, е вече добре – ранена в пръста на крачето“, пише Явор Божанков във Фейсбук. „Можело е да се случи и най-лошото. Благодарим на Господ, че не е“, посочва той.
Божанков допълва, че не отговаря на обаждания, защото в този момент отива при децата и иска да бъде до тях.
 
 
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари