Депутатите ще обсъдят днес проекторешение за създаване на временна комисия във връзка с дейността на идеолога на ПП „Величие“ Ивелин Михайлов

Депутатите ще обсъдят днес проекторешение за създаване на Временна комисия за проверка на всички факти и обстоятелства на данни за извършени престъпления във връзка с дейността на Ивелин Михайлов – идеолог на ПП „Величие“ и изградения в с. Неофит Рилски, община Ветрино, комплекс „Исторически парк“. Със 137 гласа „за“, 8 „против“ и 4 „въздържал се“ точката беше включена допълнително в дневния ред за днес по предложение на заместник-председателя на Народното събрание Росица Кирова, председателстваща заседанието. 
Предложението за създаване на временната комисия е внесено от независимите депутати Дарин Георгиев, Виктория Василева и Георги Куков, които бяха част от разпадналата се парламентарна група на „Величие“.
В момента парламентът изслушва служебния министър на вътрешните работи Калин Стоянов за относно пребитото момче от мъж с жилетка на „Делта Гард“ в „Кайт бар“ на плажа Градина в Созопол в нощта срещу 1 юли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари