Десет нелегални мигранти са пострадали при катастрофа с джип край „Петолъчката“ до Ямбол

Десет нелегални мигранти са пострадали при катастрофа с джип край Ямбол. Инцидентът е станал малко преди 20:00 часа, съобщи за БТА заместник-директорът на областната болница „Св. Пантелеймон“ д-р Валентин Вълчев.
От полицията потвърдиха за инцидента, като уточниха, че джипът е самокатастрофирал между пътен възел „Петолъчката“ и стралджанското село Зимница. Движението в участъка не е ограничено.
Седем от мигрантите са приети в ямболската болница, а трима са откарани от екип на Спешна помощ в държавната болница в Сливен. Транспортираните в областната болница в Ямбол са сирийци на възраст между 14 и 20 години, уточни зам.-директорът ѝ.
Най-тежко е състоянието на един от мигрантите, пътувал в джипа. Той ще бъде транспортиран с линейка до отделението по неврохирургия в Университетската болница в Пловдив. Двама остават в ямболската болница, като единият е в хирургично отделение, а другият е в отделението по реанимация, но в стабилно състояние.
След извършени прегледи останалите четирима са освободени от ямболската болница, тъй като са с повърхностни наранявания, каза д-р Вълчев. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари