НачалоБългарияДесислава Атанасова: Борисов е най-подготвен за премиер. Не правете коалиции, които не...

Десислава Атанасова: Борисов е най-подготвен за премиер. Не правете коалиции, които не могат да съществуват

„Изцяло от вота на българина ще зависи кой ще управлява. Сигурна съм, че -СДС ще са първа политическа сила. Българите видяха, че при другото управление говорим за загубено време на управление-последната година и половина беше такава“. Това заяви Десислава Атанасова от ГЕРБ в ефира на Нова телевизия.
„През изминалия бяхме свидетели на кризи, които правителството само генерира – инфлационната криза, корупцията. Държавната беше предоставена на една офшорна фирма, за която нямаше информация, в следствие на това група от офшорки взеха цялата енергетика“, каза още тя.

„Смятам, че тези, които ни избират – нашите работодатели, се нагледаха на всякакви експерименти и на предстоящите избори ще заложат на опита, на знанията и на хората, които могат да се справят с кризи. Убедена съм, че това са ГЕРБ-СДС“, допълни Атанасова, цитирана от novini.bg.

„Важен е въпросът дали можем да имаме правителство или ще отидем на нови избори. Дали ГЕРБ ще управлява с кабинет на малцинството, експертен кабинет. Това е въпросът ми и не разбирам защо поставяте под съмнение интереса на публиа към тези въпроси“, поясни водещата на Нова.

„Смятам ,че трябва да ми ги зададете на 3 октомври, когато хората са измерили доверието си. Коалициите никога не са били лесни, управлението в малцинство също. Ние сме управлявали с Реформаторския блок и Патриотичния фронт. С кой управлява? ГЕБР или ДБ? С някога да сме управлявали? Не създавайте коалиции, които не могат да съществуват“, отговори Атанасова. Тя допълни, че Борисов е най-подготвен за премиер.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО