Дете е загинало след като е блъснато от камион в района на с. Прилеп; след саморазправа от страна на негови роднини, водачът е открит починал

Рекламирай в beZpartien.bg

Дете на 6 години е загинало, след като било блъснато от товарен автомобил в района село Прилеп, община Сунгурларе. Инцидентът е станал около 15:19 ч. днес, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.
Камионът с варненска регистрация е управляван от 57-годишен мъж от Аксаково, област Варна. Детето е от село Везенково.
То вероятно внезапно е пресякло платното за движение, посочиха от бургаската полиция. Оттам посочиха, че своевременно към мястото на инцидента се отправили близки роднини на момчето, които празнували в близост личен повод. По думите на спътник на водача на камиона, с него започнала саморазправа. Свидетелят успял да избяга и е откаран със случаен транспорт извън с. Прилеп, откъдето сигнализирал на тел. 112 за станалото.
Дошлите на място полицейски служители констатирали смъртта на 57-годишния водач. По случая е образувано досъдебно производство. Към момента се извършва оглед и се извършват процесуално-следствени действия за установяване на причините за смъртта на водача. 
До приключване на огледа пътят през Ришкия проход е затворен. Трафикът се пренасочва по обходни маршрути. Регулирането на движението се осъществява от служители на „Пътна полиция“ при Районно управление – Сунгурларе.        

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *