НачалоБългарияДеян Николов: Имаме нужда от обединение като общество

Деян Николов: Имаме нужда от обединение като общество

„Съединението е много важно. Със сигурност българският народ има нужда да бъде обединен. Проблемът е в политическия елит. На върха на държавата сме сложили вече повече от 30 години едни хора, които не са способни да ръководят държавата и от там идват проблемите. Нормалният, средностатистически българин, който си гледа работата и си живее живота по един нормален начин, се чувства обединен с околните. Друг е въпросът, че държавата през последните 30 години прави всичко възможно да ни разедини, да ни раздели по най-различни теми”. Това коментира Деян Николов от „Възраждане”, в ефира на предаването „Твоят ден” по NOVA .

Според , имаме нужда от повече обединение на ниво общество, за да може обществото да успее да изкара на върха на политичеса ни система хора, които могат да работят заедно и които защитават българските национални интереси.

„Аз работя в голяма компания, оперативен директор съм и работя на международните пазари, в IT-сектора, в българска компания, в която съм акционер. Развиваме българския бизнес. Можем да изправим глава и да имаме партньори както на Из, така и на Запад. Работя с компании от Сингапур през до Съединените щати. Ние заставаме с гордо вдигната глава, нещо което българските политици нямат смелостта и доблестта да направят, когато излизат на международната сцена и създават партньорства за България. Там е проблемът. С не работим. Имали сме и, които са били сравнително кратки”, каза Николов.

По отношение на Европейския съюз, според политика, по-скоро търпим щети. „Трябва да предоговорим условията си. По отношение на , моето лично мнение е, че трябва да го напуснем. Трябва да има референдум и българският народ да реши. България трябва да може сама да се отбранява. Реалната заплаха е Турция. Тя е член на НАТО. Ако ние имаме конфликт с Турция, НАТО няма да се намеси. Така че, в момента нямаме защита. Живеем с илюзията, че имаме защита”, посочи Николов.

Той смята, че със сигурност е по-добре да възстановим отношенията с „Газпром”, за да имаме газ и сигурни доставки. „Ако „Възраждане” управлява, ние можем да водим преговори с руската страна, така че да осигурим сигурни доставки, и то при оптимални ”, каза Николов.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО