Днес и утре се ограничава движението около площад „Св. Александър Невски“ във връзка с честванията за Великден

Столична община въвежда временна организация на движението на в района пл. „Св. Александър Невски“ във връзка с честванията за Възкресение Христово, съобщиха от пресцентъра на общината.  
От 8:00 часа на 4 май до приключване на мероприятието на 5 май се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства на: пл. „Св. Александър Невски“; по ул. „Оборище“ в участъка между пл. „Св. Александър Невски“ и бул. „Васил Левски“; по ул. „Дунав“ в участъка между ул. „Московска“ и пл. „Св. Александър Невски“; по ул. „11-ти август“ в участъка между ул. „Московска“ и пл. „Св. Александър Невски“; ул. „15-ти ноември“. 
От 18:00 часа на 4 май до приключване на мероприятието на 5 май се забранява влизането на пътни превозни средства по: пл. „Св. Александър Невски“; ул. „Оборище“ в участъка между пл. „Св. Александър Невски“ и бул. „Васил Левски“; ул. „Дунав“ в участъка между ул. „Московска“ и пл. „Св. Александър Невски“; по ул. „11-ти август“ в участъка между ул. „Московска“ и пл. „Св. Александър Невски“; по ул. „15-ти ноември”.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари