Днес звената на дирекция „Български документи за самоличност“ в Стара Загора ще работят до 19:00 часа

Звената на дирекция „Български документи за самоличност“ в област Стара Загора ще работят в днешния ден до 19:00 часа. Те ще издават удостоверения (за изгубени, откраднати, повредени, унищожени) лични карти и документи с изтекъл срок с оглед упражняване на избирателните права на гражданите. Това съобщават от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР. 
От там допълват, че изборният ден на територията на областта започна в спокойна обстановка. Предприети са всички необходими мерки за опазването на обществения ред, пожарната безопасност и осигуряването на спокойно протичане на изборния ден. Служителите на ОДМВР – Стара Загора са поели охраната на всички секции на територията на областта.
Гражданите могат да подават сигнали, свързани с нарушения, които възпрепятстват нормалното протичане на изборния процес и са съотносими към действията на МВР, на денонощната телефонна линия 02/9011298 и имейл izbori@mvr.bg, както и на денонощната телефонна линия в ОДМВР – Стара Загора 042/625160 и имейл odc.st.zagora@mvr.bg.
От полицията посочват, че в изборните помещения не се допускат въоръжени и хора, носещи предмети, опасни за живота и здравето на гражданите. Забранява се ползването на мобилни телефони, фотоапарати или друга възпроизвеждаща техника с цел заснемане на начина на гласуване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари