Днешните полети на „Уиз Еър“ до и от лондонското летище Лутън са анулирани

Рекламирай в beZpartien.bg

Днешните полети на „Уиз Еър“ от София до лондонското летище Лутън и обратно са анулирани, съобщиха от столичното летище, позовавайки се на информация от авиокомпанията. 
Към британската столица полетът е трябвало да излети в 15:15 часа днес, а този, който трябваше да кацне на българска земя, бе планиран за 22:40 часа тази вечер. Причина за анулирането, което е отразено и на сайта на летището, не се посочва. 
Пътниците презаверяват своите билети. От авиокомпанията поднасят извинение за причиненото неудобство, съобщават още от летище София. 
БТА припомня, че Главна дирекция „Гражданска въздухоплавателна администрация“ (ГД ГВА) изиска от „Уиз Еър“ план за преодоляване на закъсненията и отмяната на полети. На провела се през август среща между главния директор на ГД ГВА Анелия Маринова и представители на авиокомпанията стана известно, че от началото на годината са получени над 500 жалби от пътници на „Уиз Еър“, а над 200 от тях не са били обработени от авиокомпанията. Представителите на авиокомпанията поеха ангажимент да разгледат всички от тях. Двете страни се договориха още да започнат редовни срещи с цел навременен обмен на информация, както и да разгледат предложените в плана коригиращи мерки за справяне със ситуацията на летищата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *