Дни на отворените врати за кариерно развитие във ВМА ще се състоят от 12 до 16 февруари

Рекламирай в beZpartien.bg

Дни на отворените врати за кариерно развитие във Военномедицинската академия (ВМА) ще се състоят от 12 до 16 февруари, съобщиха от болницата. Целта на инициативата е да се представят възможностите за обучение и реализация по специалности „военен лекар“ и „военна медицинска сестра“.
Зрелостниците, разпределени в две групи, от 10:00 и 14:00 ч. ще имат възможност да се срещнат с медиците от ВМА и да зададат своите въпроси към началника на болницата генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, който ще сподели своя опит и уроци, които е научил по време на военните си мисии.
„ВМА означава семейство. И всеки, който е част от този екип, ще го потвърди. ВМА е уникална структура, която инвестира и в развитието на своите кадри, и в лечението на своите пациенти, внедрявайки всички иновативни техники. Ние търсим усърдни и последователни млади хора, които имат широк поглед, които са иновативни и самодисциплинирани. Ние търсим най-добрите сред най-добрите“, казва Венцислав Мутафчийски, цитиран в информацията. Той е горд от успешното дипломиране на първия в историята на страната випуск военни лекари, които вече са разпределени във военните формирования, както и от следващите 115 курсанти, които продължават по пътя на първите, пише още в съобщението.
Първият випуск военни лекари, завършили пълния 6-годишен курс на обучение в специализация „Медицинско осигуряване на Въоръжените сили“ на Висшето военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“ се дипломираха през октомври миналата година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *