Доказахме в управление, че сме социалистическата партия, която се грижи за хората, каза край Белица Корнелия Нинова

Ние доказахме в управление, че сме социалистическата пария, която се грижи за хората, каза лидерът на БСП и водач на листата на коалиция „БСП за България“ в 25 МИР – София и в Благоевград. Пред симпатизанти на партията край Белица тя посочи, че мисията на българските социалисти е да „събудят“ българския народ от апатия. Ние не просто отиваме на избори, ние имаме мисия, защото сме единствената алтернатива на това, което се случва, посочи тя.
В кратките осем или девет месеца, в които бяхме в управлението, заради българските социалисти младите семейства изпращат децата си на детска градина безплатно, учениците получават безплатно учебници, всяко дете получава помощ при тръгване на училище, отчете като успехи на БСП Корнелия Нинова. Сред тях посочи и  увеличеното майчинство за втората година, на минималната работна заплата и увеличението на пенсиите с близо 30%.
Тази вечер в местността Равен край Белица, заедно с кандидатите за народни представители на коалицията в Благоевградско, Корнелия Нинова поднесе цветя пред мемориалния паметник на девет мъже от белишката партизанска чета „Яким Цоков“, убити при сражение с жандармерията на днешния ден преди 80 години. Нинова изказа своето възхищение от хората, които в проливния дъжд бяха днес да отдадат почит на убитите партизани, като посочи, че мисия на българските социалисти е и „във време на безпаметност“ да покажат, че няма да позволят нито един паметник повече да бъде разрушен. 
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари