ДПС е много сериозна организация, надявам се, че колегите са разумни, заяви Делян Пеевски

Вчера ви казах – темата дали ДПС се разпада, не седи на дневен ред. ДПС е втора политическа сила, много сериозна организация, надявам се, че колегите са разумни. Това отговори на въпрос на медиите в кулоарите на парламента председателят на ДПС Делян Пеевски, попитан за процесите в партията.
По-рано днес в кулоарите на Народното събрание независимият вече депутат Рамадан Аталай отговори с „ще видим“ в коментар думите от вчера на Пеевски, според когото партията ще бъде монолитна и с г-н Доган ще върви напред. Не мога да изляза тук и да кажа „отрежете главата на когото искате“, това е колективно решение, посочи още Аталай за това дали Делян Пеевски трябва да бъде освободен от поста му на председател на ДПС.
За помощта за Украйна и твърдения по темата, посочи, че това е отново създаване на страхове, говорене на глупости. Има си позиция, няма такова нещо, всичко е обяснено, подчерта председателят на ДПС. Да спрем с тези спекулации и да гледаме държавата да има управление, призова той. Няма да се дават пари, това ще е с приспадане, обясни Пеевски.
Той беше категоричен, че няма да позволи на проруските партии да се гаврят с  хора на ДПС, както са се опитали днес по време на изслушването на служебния премиер Димитър Главчев в пленарната зала относно уволнения и назначения. Нашите хора не са втора класа, те са първа, и ще направя каквото трябва никой да не си позволява да им говори така, подчерта председателят на ДПС. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари