Дует „Ритон“, Миро, Любо Киров и Лили Иванова са сред изпълнителите, които ще гостуват на сцената на Летния театър в Плевен

До края на септември почитателите на музикалното и театралното изкуство в Плевен могат да изберат от различни концерти и спектакли, които ще гостуват на сцената на летен театър „Кайлъка“. Това става известно от програмата, предоставена на БТА от отдел „Култура и туризъм“ в Община Плевен.
Тази вечер концерт ще изнесе Тони Димитрова, който е част от нейното турне 2024. Утре вечер е за ценителите на театъра. Те ще могат да гледат „Съседите отгоре“ с Лилия Маравиля, Емил Марков, Силвия Петкова и Иван Бърнев.
Станалият популярен проект „ABBА symphonie“ на Плевенска филхармония, Люси Дяковска и Милица Гладнишка ще бъде представен на 18 юни. 
На 21 юни ще се състои отложеният от миналата година концерт на изпълнителя Миро. Финалът на месеца ще е с концерт на дует „Ритон“ на 27 юни.
През юли Летният театър ще предложи на плевенчани и гостите на града два концерта на Любо Киров. Именно от родния Плевен той стартира тазгодишното си турне, като ще има два концерта – на 10 и на 11 юли. Моноспектакълът на Мариус Куркински „Нашенец“ ще бъде представен на 16 юли. „Всяка първа сряда“ с нашумялата изпълнителка Керана ще гостува на 31 юли. 
През юли са обявени и концерти на ансамбъл „Българе“, на група „СкандаУ“, както и „Обич и песен“, където си дават среща различни стилове и жанрове, обединени от музиката: „Диана Експрес“, Силвия Кацарова, Теди Кацарова, Нелина, Братя Аргирови, дует „Шик“, Мая Нешкова и Мими Иванова. 
За месец август са обявени до момента две театрални представления – „От всички страни“ със Стефания Колева, Деян Ангелов, Дарин Ангелов и Александра Сърчаджиева и „Извънредно любовно“ със Здрава Каменова, Стефания Колева и Богдана Трифонова. За меломаните са концертите на група „Акага“ с Орлин Горанов и на рокаджиите от Б.Т.Р.
Сцената на Летния театър през септември ще бъде спирка на концерти от националните турнета на Лили Иванова и Мария Илиева. В програмата са включени два театрални спектакъла, както и концерт на Симфониета Враца. 
На 12 септември ще е концертът от турнето „Сто причини“ на Мария Илиева, в което тя представя както най-големите си хитове, така и чисто нови песни от предстоящия си албум.
На 16 септември Лили Иванова отново ще пее пред плевенска публика. Концертът е част от националното й турне, която тази година стартира на 16 май в Благоевград и включва 19 града в страната. 
Близо 30 са концертите и театралните представления, които могат да бъдат посетени в Летния театър на Плевен за предстоящия сезон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари