НачалоКултураДуейн Джонсън: Джеймс Гън ми каза, че Черния Адам няма да е...

Дуейн Джонсън: Джеймс Гън ми каза, че Черния Адам няма да е в първата част от вселената му на DC

Дуейн Джонсън публикува днес, какво е научил от разговора си с новия директор на вселената на DC – Джеймс Гън, след о в изминалите седмици стана ясно, че почти всички актьори, пресъздали емблематичните супергерои от комиксите на голям екран, ще бъде заменени с други. Това постави въпроса и с бъдещето на Черния Адам, който бившият кечист сам признава, че се опитва да реализира от 15 години.

„Свързах се с Джеймс Гън и научих, че Черния Адам няма да е в първата част от историята, която планира. Междувременно DC и Стивън Бъкс се съгласиха да помислят опции как най-пълноценно да включат Черния Адам в бъдещето развитие на DC мултивселената“, иса „Скалата“ в профилите си в социалните мрежи.

Гун се очаква тепърва да започне работа по първите си и за студиото, след като разчисти пътя си от фигури със статута на Хенри Кавил и Гал Гадот, които олицетвориха съответно Супермен и Жената Чудо. Самият Кавил дори направи камео в „Черния Адам“, а седмици след премиерата бе обявено, че няма да облече отново червената пелерина.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО