Двама мъже са задържани в Благоевград за хулиганство и причиняване на телесна повреда на полицай

Двама мъже са задържани в Благоевград за хулиганство и причиняване на телесна повреда на полицай, съобщиха от Областната дирекция на МВР (ОДМВР) – Благоевград.
През вчерашния ден, 25 юни, двама полицейски служители са атакувани вербално от мъже на 52 и 30 години от Благоевград, като по-възрастният мъж е ударил с юмрук в областта на гърдите единия полицай, а при задържането на 52-годишния мъж и вкарването му в полицейския автомобил, 30-годишният мъж се намесил и блъскайки вратата на автомобила, притиснал ръката на полицейския служител, посочват от ОДМВР – Благоевград. 
От Районна прокуратура – Благоевград съобщиха, че под нейно ръководство се води разследване по досъдебно производство по случая. От държавното обвинение посочват, че извършителите на деянията Я.П. и Б.П. са привлечени в качеството на обвиняеми за хулиганство и причиняване на телесна повреда на полицейски орган при изпълнение на службата му. С постановление на прокурор двамата са задържани за срок до 72 часа. Предстои да бъде внесено в съда искане за мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо двамата обвиняеми, съобщават още от Районна прокуратура – Благоевград. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари