Движението е интензивно за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния, Гърция и Турция

Движението е интензивно за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния, Гърция и Турция. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) на сайта си. Информацията за трафика по границите е към 6:00 часа.
На границата с Румъния трафикът е интензивен на граничните контролно- пропускателни пунктове (ГКПП) „Кардам“ и „Дуранкулак“ на изход за товарни автомобили.
Движението е интензивно на границата с Гърция при ГКПП „Кулата“ на изход за товарни автомобили. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.
На границата със Сърбия трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.
Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границата с Република Северна Македония. На границата с Турция трафикът е интензивен на ГКПП „Капитан Андреево“ на изход за товарни автомобили.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари