Движението по пътя Шумен – Ямбол, между разклона за Велики Преслав и село Конево, ще бъде спряно утре от 14:00 до 16:00 часа

Рекламирай в beZpartien.bg

Движението на пътни превозни средства по главен път Шумен – Ямбол, в района между разклона за Велики Преслав и за село Конево, ще бъде спряно от 14:00 до 16:00 часа на 16 ноември, заради провеждане на следствен експеримент, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Шумен. 
Пътуващите за Върбица и обратно към Шумен могат да ползват обходен маршрут през с. Драгоево, с. Златар, гр. Смядово и селата Риш, Тушовица и Бяла река, а пътуващите от Върбица към Търговище могат да ползват пътя през с. Драгановец, уточняват от пресцентъра на полицията в Шумен. 
БТА припомня, че от 15 ноември на територията на цялата страна се провежда традиционната акция „Зима“, която ще е в три етапа. Първият етап е насочен към велосипеди, превозни средства с животинска тяга и др. Към пешеходците е насочен вторият етап от акцията. В него акцент ще бъде превенция над поведението на пешеходците и пътниците и над водачите, неосигуряващи предимство на пешеходците. Третият етап е насочен към контрол над техническата изправност на автомобилите и на осветителните им системи. 
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *