НачалоБългарияДжамбазки: Защо ще се взимат решенията от Ердоган, защо тези клетници в...

Джамбазки: Защо ще се взимат решенията от Ердоган, защо тези клетници в ЦИК се правят, че не разбират?

Кога ще спрат гласовете от Турция?

„В Турция гласуват хора, които нямат никаква представа какво се случва в България. Всичко там е нарушение. Нямат право да гласуват оттам. Защо ще се взимат решенията от Ердоган, защо тези клетници в ЦИК се правят, че не разбират? Кой ги притиска? Не трябва българса да бъде зависима от някого“, заяви евродепутатът от в студиото на „Денят ON AIR“.
Той е категоричен, че не е важно какво казват социолозите, а какво ще изберат хората.

„Естествено, че хората няма да бъдат мотивирани да гласуват. Вижте колко пъти ги викахме да гласуват последната година“, посочи Джамбазки.

По думите му последното правителство е развалило договора за газ, за да търси посредници.

„Взимаха от това комисионни. Държавата ни е хвърлена в хаос от хора със зависимости и алчност. На служебния кабинет му е работата да проведе честни избори. Той няма политическа отговорност и не може да взима политически решения“, допълни гостът пред Bulgaria ON AIR.

Ангел Джамбазки изтъкна, че доколкото е разбрал е имало устно нареждане от бившия министър на вътрешните работи – всички да минават и заминават на границата.

„Трябва да има отговорност от точка до точка. Служителите стоят и си трият по телефона. Чакат да мине та, защото никой не им е казал какво друго да правят. Полицаите нямат сигурност. Никой не ги пази. Началниците не ги подкрепят, защото те спят сладък сън и никой не ги притеснява“, заключи евродепутатът.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО