Едно от най-големите престъпления през последните 30 години е отблъскването на хората от политиката, смята Румен Петков

Предизвикването на отвращение у хората от политиката е едно от най-големите престъпление за последните 30 години, каза днес лидерът на партия АБВ Румен Петков, който представи листата на коалиция „Левицата!“ (партия „АБВ“, „Движение 21“, „Зелена партия“, „Земеделски съюз „Александър Стамболийски“, „Национално движение за спасение на отечеството“, „Политическо движение социалдемократи“) във Варна. По думите му, когато 60 на сто от българите не гласуват, тежестта на купения и зависимия вот става много голяма. Петков призова всички да дадат своя вот на 9 юни, защото който мълчи, няма как да търси вината за ставащото само извън себе си.
Варна трябва да стане транспортен център, престъпление е, че тя е лишена от магистрали и няма нормална връзка с Добрич и Добруджа, допълни Петков, който увери, че депутатите на „Левицата!“ ще работят за разрешаването на тези проблеми. Лидерът на АБВ коментира още, че България би следвало да е център на диалога за мир между Русия и Украйна.
Водачът на варненската листа Иван Иванов посочи, че в нея има експерти от всички икономически сфери. Той подчерта, че свои представители имат и по-малките общини от региона. Иванов допълни, че с колегите си ще работи активно Варна да се превърне в истински транспортен, туристически и културен център. Втори в листата е Светлозар Златев, който е и водач в Търговище. Третият във Варна – Георги Кючуков, води листата в Добрич.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари